Det var lättare att sluta röka än jag trodde

Jag trodde nog aldrig jag skulle klara av att röka. Men så fick jag ett tips om en produkt som jag testade och tänker att nu ska jag berätta om den, så att även ni som vill sluta röka får upp ögonen för denna produkt. Det jag talar om är e cigaretter. Jag köpte mina e cigaretter på nätet. Från ett ställe som heter EQcigs.se. Det var nog det bästa jag kunde göra.

Annat har inte funkat

Jag har tidigare testat en massa olika saker för att sluta. En gång kastade jag ciggen och tänkte att det ska väl bara vara att sluta. Så lätt gick de inte, och en vecka senare var jag tillbaka. Jag har även testat en massa annat, som plåster, spray, tabletter med mera. Men inte heller det var riktigt min grej märkte jag. Ett tag funderade jag på att få hypnos eller nåt, men innan jag hann med det så fick jag ju så höra om e cigaretter.

Varför funkar e cigg?

Varför det just fungerar med en e cigg det vet jag inte. Men jag tror att det kan bero på att det känns nästan som att röka. En el cigg är ju som en apparat, som man fyller på e juice i, som värms upp till ånga, som man drar ner, som vanlig rök och blåser ut. Man styr nikotinhalten själv med. Så det känns som en cigg helt enkelt. Så det var nog därför det funkade med den!

 

16 Jul 2018