En komplett städfirma

Antalet städfirmor är oräkneligt, så känns det i alla fall och särskilt när man vill hitta en städfirma i Stockholm. Man skulle såklart kunna ta första bästa man får upp ögonen för, men när det gäller städning så har vi våra åsikter. Att en främling ska få tillträde till vårt kontor, där allting verkligen måste finnas kvar precis där vi lämnade det; eller till vår hem där vi förvarar hela vårt liv och även de mest privata och kära ting, det är inte en helt enkel sak. Man måste kunna känna tillit till den städfirma man anlitar.

Välj städfirma med omsorg

Hur väljer man då? Man ser till att sekretesspolicyn är genomarbetad och att städfirman har en professionell policy. Helst ska städfirman skicka samma städare/städteam varje gång, så att man kan få ett ansikte på människan man anförtror sina viktigaste saker till. Det ökar tryggheten för mig som privatperson/företagansvarig.

Billig hemstädning med RUT-bidraget

Allt fler anlitar städfirmor för hemstädning i Stockholm. Det är en dyr stad och människor måste jobba, ofta långa dagar. Dessutom har man möjlighet till got om social samvaro, hobbies och äventyr - vem vill försaka sådant för att stanna hemma och städa? Allt färre för varje år, vi accepterar det inte längre.

RUT-bidraget som halverar kostnaden för hushållsnära tjänster har gjort det möjligt för en medelinkomsttagare att anlita städhjälp då och då, dessutom har branschen städats eftersom fler städare har kunnat anställas "vitt". Det har blivit en situation som alla vinner på.

27 Apr 2016