Investera 90 minuter och rädda liv!

Att investera din egen tid och se till att gå en HLR utbildning kan göra att du räddar någons liv. En sådan här utbildning kan både du som privatperson boka in dig på, eller så kan du som är arbetsgivare se till att din personal får gå den.
Hjärt- och lungräddning kan vara det som gör skillnad mellan liv och död. När ett hjärtstopp sker är det oerhört viktigt att den drabbade får hjälp i tid för att hjärtat ska kunna komma igång igen. De som får hjärt- och lungräddning innan dess att ambulansen har kommit har större chans att överleva än de som inte får det. För varje minut som går utan att den drabbade får vård minskar överlevnadschansen. Därför kan även du göra skillnad genom att genomgå en 90 minuter HLR utbildning hos Hjärtgruppen. Du kommer att lära dig allt det grundläggande för att även du ska kunna rädda liv på enbart 90 minuter av din tid.

Investera i din personal

Det är oerhört viktigt att göra tid för det som är viktigt här i livet. Därför kan du begära en offert från Hjärtgruppen på vad det kommer att kosta att utbilda din personal i HLR, det vill säga hjärt- och lungräddning. All utbildning sker via legitimerade läkare med stor arbetslivserfarenhet. Det är nämligen dessa som är mest kompetenta för att lära ut HLR och du kommer även få chansen att förstå varför det fungerar och varför man gör på ett visst sätt. Detta är en förutsättning för att en del ska lära sig, att de även har förståelsen varför det fungerar. De flesta har någon gång genomgått en utbildning inom HLR, men detta är någonting som bör göras regelbundet för att friska upp minnet så att du alltid är redo den dagen du kan behöva rädda någon annans liv.

25 Apr 2016