Mörkersyn

När jag var liten drömde jag om saker som att kunna bli osynlig, röntgenseende och förmåga att flyga. Det har kanske de flesta gjort? Jag har gett upp dessa drömmar men insett att även om vissa saker är omöjliga så är andra fullt möjliga och nästan lika coola - som at se i mörker och dimma till exempel!

Jägare använder sig av nattsikten och räddningstjänsten av nattkikare. Polisen och militären har också länge använt teknologin som möjliggör klar syn även när vi egentligen inte ska kunna se. Människans syn är ganska begränsad - vi behöver gott om ljus och öppna ytor, ingen radar eller värmekänslighet i våra ögon tyvärr.

Allt du behöver på handladigitalt.se

All utrustning för mörkerseende finns idag att handla på handladigitalt.se, man behöver inte vara varken jägare eller polis för att få tag på marknadens bästa värmekameror etc. På handladigitalt.se finns alla de bästa produkterna i dessa kategorier.

Den som gillar friluftsliv kan verkligen gagnas av att ha en nattkikare i packningen och den som vill övervaka mörka platser kan fästa upp en värmekamera där som kopplas till mobilen. 

Dimma, rök och tät vegetation

Värmesensorer tränger inte bara genom mörker utan även rök, dimma och vegetation. Den som vill ta sig fram på svåråtkomliga platser; den som letar efter någon i svåra miljöer och den som vill urskilja djur om natten kan alla ha väldigt stor nytta av en värmekamera, en nattkikare eller dylikt.

På handladigitalt.se kan du också köpa ficklampor, avståndsmätare och åtelkameror, surfa in själv och ta en titt på utbudet!

21 Jul 2016