Permanent hårborttagning

Du som lider av oönskad hårväxt och vill utföra hårborttagning stockholm kan vända dig till Leila. Leila Rönnbäck driver denna hud och hårborttagning och kan erbjuda dig flera typer av behandlingar. Leila är en certifierad hudterapeut men utför även permanent hårborttagning med både diatermi och IPL vilket hon har ett landstingsavtal för att få göra. Om du är kvinna med behåring i ansikte eller på kroppen och känner att du vill bli av med det så ska du besöka Leila!

Flera typer av behandlingar

Leila erbjuder även:

  • Hudvård
  • Ansiktsbehandling
  • Manikyr och pedikyr samt fotvård
  • Vaxning
  • Massage

Hos Leila kan du dels ta bort oönskad hårväxt, men även få flera andra typer av behandlingar. Varför inte unna dig lite massage, eller en pedikyr och fotvård? Kanske du vill passa på att vaxa andra delar av kroppen när du ändå är där för att permanent ta bort hår? Besök Leila redan idag.

Välj rätt teknik för hårborttagning

I en artikel på Västerbottskuriren så kan man läsa om de olika tekniker som finns när det kommer till permanent hårborttagning idag. Att permanent ta bort hår är att man på ett bestående sätt reducerar den hårväxt som inte är önskad. Både kvinnor och män gör dessa typer av behandlingar. Det finns flera olika typer av permanent hårborttagning. Det finns ljus-och laserbehandlingar som man kan använda sig av och denna typ av behandling fungerar bäst på personer som har en ljus hy och mörka hår. En annan typ av behandling är diatermi. Med diatermi så använder man sig av en diatermiapparat som en tunn nål är kopplad till och man tar ett hårstrå i taget. Ytterligare en teknik är elektrolys, där det även här är en nål, men det är låg ström som förs in i hårsäcken och tar död på den.

27 Feb 2015