Vackrare rum med fototapet

Att göra om hemma behöver inte bli så omfattande och stort som du tror, det kan räcka med att sätta upp en fototapet för att få en förändring. En fondvägg med en vacker solnedgång från den där gången du var utomlands kanske, eller en bild på sommarstugan vid havet? Då det går att ladda upp egna foton och göra om dem till fototapeter hos Tapetstore, så är det bara din fantasi som kan begränsa dig. Om du inte vill ladda upp en egen bild, men ändå är sugen på att tapetsera med en fototapet så har Tapetstore tillgång till en stor databas med cirka 30 miljoner bilder där du kan välja ut en du tycker om.

Beställ dina fototapeter hos Tapetstore

Hos tapetstore.se kan du enkelt beställa en egen fototapet. Välj ett motiv, eller ladda upp en egen bild. Beskär den så att den passar den vägg du tänkt att den ska sitta på. Sedan är det bara att lägga den i varukorgen och checka ut i kassan. Tapetstore har snabba leveranser och dessutom fri frakt, så passa på att beställa alla tapetrullar samtidigt. De ger dig även en nöjdhetsgaranti på alla sina tapeter.

Populära motiv

Tapetstore ger dig chansen att ladda upp egna bilder, men vill du hellre välja färdiga motiv så går det bra. Bland annat hittar du dessa populära motiv hos Tapetstore:

  • Flock med vita hästar
  • Brygga ut i vatten
  • Brooklyn Bridge svart och vit
  • Solstrålar genom skogen

Besök Tapetstores hemsida och välj bland deras fantastiska bilder eller läs mer om hur du går tillväga för att ladda upp egna foton. Med tapeter från Tapetstore kommer du få vackra unika rum som ingen annan har och tack vare att tapeterna är enkla att sätta upp så kan du tapetsera fler rum än ett!

5 Mar 2015